Rolling Stones va inregistra un nou album, primul dupa un deceniu, a anuntat chitaristul legendarei trupe rock, Keith Richards, potrivit AFP.

Keith RichardsFoto: AGERPRES

Artistul britanic a facut anuntul marti seara la New York unde isi promoveaza noul sau album solo, precizand ca rockerii septuagenari vor intra din nou in studioul de inregistrare dupa turneul in America de Sud la inceputul lui 2016. Datele acestui turneu inca nu au fost anuntate.

"De fapt eram la Londra saptamana trecuta si m-am vazut cu baietii, da avem planuri precise sa inregistram", a declarat Keith Richards in cadrul unui forum organizat de iHeartRadio.

Grupul format in anii 1960 a lansat ultimul album "A Bigger Bang" in 2005, dupa opt ani de la precedentul album "Bridges to Babylon".

Trupa a continuat sa sustina concerte si a realizat un turneu in America de Nord in vara aceasta.

Reprezentati adesea de imaginea unei guri cu buze voluptoase care scoate limba si care apare pe coperta albumului lor Sticky Fingers, Rolling Stones, rivalii Beattles-ilor, intruchipeaza istoria rock'n'roll de peste cinci decenii.

Irascibilul si miticul Keith Richards, in varsta de 71 ani, va lansa vineri primul sau album solo dupa 23 de ani: "Crosseyed Heart" in care preia microfonul si colaboreaza cu numerosi artisti printre care si cantareata de jazz Norah Jones.