Membrii formatiei Directia 5, Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu si Toni Seicarescu, alaturi de Alina - Printesa rock'n'roll, au anuntat in data de 23 septembrie, printr-o conferinta de presa, ca vor concerta pentru publicul larg in 3 mari orase: in data de 27 septembrie la Iasi, in data de 03 octombrie la Ploiesti si in data de 10 octombrie 2015 la Bucuresti.

Directia 5Foto: All Media

Pentru a marca cei 25 de ani de activitate, Directia 5 s-a alaturat echipei Veolia pentru lansarea in premiera a campaniei "Regeneram Planeta".

Persoanele care nu vor putea fi prezente la concertele sustinute le vor putea viziona live pe pagina de Facebook Directia 5 (https://www.facebook.com/directia5official). Astfel, peste 50.000 de oameni vor avea posibilitatea sa le urmareasca in timp real.

Pe parcursul celor peste 160 de ani de cand Veolia activeaza, grupul a purtat diverse denumiri, dar activitatile sale de baza au ramas aceleasi, iar Veolia a aratat grija si responsabilitate fata de apa, energie si deseuri.

Acesti ani traiti de Veolia au fost mai buni sau mai rai, mai fructuosi sau mai putin benefici, dar toti au insemnat adevarate provocari pentru oamenii care fac parte din grup.

De aceea, melodia "Anii", compusa si cantata de Directia 5, reflecta prin versuri emotionante, atat trecutul si prezentul, cat si viitorul grupului Veolia, aratand totodata grija cu care angajatii sai isi desfasoara activitatea pentru ca oamenii sa se bucure de viata. Astfel, Veolia a capatat noi ambasadori prin cei sase membri ai formatiei (Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu si Toni Seicarescu, carora li s-a alaturat Alina - Printesa rock'n'roll).

"Suntem bucurosi ca facem parte din acest proiect alaturi de Veolia. Actiunea este generoasa si fiecare om de pe Planeta are ceva de facut, ceva care sa permita continuarea vietii aici, pe Terra. Veolia afirma: Regeneram Planeta, iar noi subliniem: Impreuna Regeneram Planeta" - Marian Ionescu - Liderul Formatiei Directia 5.

Context

Cu ocazia conferintei de presa organizata in 23 septembrie la Statia de Epurare a Apelor Uzate Glina, Veolia Romania, parte integranta a liderului mondial pe piata serviciilor publice - Veolia, a anuntat lansarea oficiala a campaniei "Regeneram Planeta".

In prezent, sapte miliarde de oameni locuiesc Planeta, populatia gasindu-se intr-o continua crestere. Lumea se dezvolta si are nevoie de noi resurse. Acest lucru inseamna ca trebuie sa fim mai inventivi, mai responsabili si mai eficienti. Astazi, recuperam apa si deseurile si economisim energia. Ceea ce unii arunca poate deveni resursa pentru noi toti. Pentru Veolia, o atentie sporita si un respect mai mare fata de Planeta si de oamenii sai inseamna modul in care actioneaza, in care isi implementeaza diversitatea de meserii si modul in care isi pune amprenta pentru a Regenera Planeta.

"In conditiile in care lumea se dezvolta continuu si are nevoie de noi resurse, in conditiile in care urmarile activitatilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile in calitatea mediului inconjurator, noi trebuie sa devenim tot mai inventivi, mai responsabili, mai eficienti. Activitatile grupului Veolia fac parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Indeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a Regenera Planeta a devenit astfel scopul actiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea si completarea acestora." , Lavinia Saniuta - Director de Tara Veolia Romania.

In data de 08 septembrie 2015, ca semn de solidaritate, de echipa si de intelegere a noii strategii de a actiona si de a comunica cu un singur glas Veolia, angajatii din Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Otopeni au organizat un flashmob, la care au participat 200 de persoane, devenind astfel primii ambasadori ai acestei campanii.

Referinte online

Veolia Romania poate fi gasita in mediul on-line, cu ajutorul site-ului sau de prezentare www.veolia.ro, dar si cu ajutorul platformelor sociale Facebook (www.facebook.com/VeoliaRomania) si Twitter (https://twitter.com/Veolia_RO).

Veolia invita pe fiecare dintre noi sa se alature dorintei ca, impreuna, prin gesturile noastre cotidiene de zi cu zi, sa Regeneram Planeta!