Fred Durst, solistul trupei rock americane Limp Bizkit, a dezvaluit ca intentioneaza sa se mute in Peninsula Crimeea, fosta regiune ucraineana anexata recent de Rusia, si ca doreste sa produca filme si seriale TV rusesti, informeaza site-ul publicatiei New Musical Express, citat de Mediafax. In septembrie, Fred Durst a spus ca doreste sa obtina un pasaport rusesc. Rockerul american, adresandu-se fanilor, a facut urmatoarea declaratie pentru agentia de presa Sputnik International, administrata de guvernul rus: "Nu m-ar deranja deloc sa primesc un pasaport rusesc. Daca aveti cunostinte in randul autoritatilor relevante (rusesti, n.r.), care ar putea sa ma ajute sa il obtin, dati-mi de veste".

Limp Bizkit la Arenele RomaneFoto: Alexandra Voicu / HotNews.ro

De asemenea, artistul a dezvaluit ca sotia sa ii preda lectii de limba rusa. Sotia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a casatorit in 2012, este originara din Crimeea.

Cotidianul rus Izvestia afirma ca Fred Durst doreste sa isi petreaca jumatate din an in Peninsula Crimeea, unde ar putea sa lucreze in calitate de producator al unor filme si seriale TV rusesti. Potrivit aceleiasi surse, rockerul american vrea sa contribuie la construirea unui "viitor luminos pentru Crimeea si Rusia".

Ambasada Rusiei din Marea Britanie a publicat aceste informatii prin intermediul unui mesaj pe contul ei Twitter: "Fred Durst de la Limp Bizkit spune ca vrea sa locuiasca in Crimeea - Bine ai venit!".

Autoritatile actuale din Crimeea le-au indemnat pe celebritatile din Occident sa solicite dreptul de rezidenta in aceasta regiune. Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federatia Rusa, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunand ca aceasta este "noul Beverly Hills".

Fred Durst, solistul trupei rock Limp Bizkit, a regizat o reclama televizata - prima dintr-o serie de trei - pentru site-ul de intalniri online eHarmony.

Rockerul american este deja familiarizat cu activitatea regizorala, intrucat a regizat doua lungmetraje - "The Education of Charlie Banks", in 2007, si "The Longshots", in 2008. Prima lui incursiune in domeniul publicitatii a constat in regia unei reclame pentru un program informatic, "MyCleanPC", lansata la inceputul anului 2014.

Formatia americana Limp Bizkit, formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas) si John Otto (tobe), a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume in intreaga lume.

Cel de-al saptelea album de studio al trupei Limp Bizkit se intituleaza "Stampede of the Disco Elephants" si ar fi trebuit sa apara pe piata la sfarsitul anului 2014, insa lansarea acestui material discografic a fost amanata pana la o data ce nu a fost deocamdata comunicata.

Trupa americana a sustinut un concert in Bucuresti, la Arenele Romane, in iunie 2009. Show-ul din Romania al trupei Limp Bizkit a facut parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009".