Directia 5 lanseaza noul lor album, “Te iubesc” in cadrul concertului extraordinar Directia 5 Simphony, TE IUBESC, sustinut impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Directia 5: Albumul "Te iubesc"Foto: Talentivity

“Ne place sa credem ca este cel mai bun album al nostru, ca am ajuns la o chimie perfecta intre muzica si versuri. Albumul contine 12 piese, versurile sunt scrise de Dinu Olarasu si Florin Dumitrescu, inregistrarea a durat 1 an si mai avem nevoie de cateva zile si este gata. Versurile cantecelor sunt inspirate din povesti reale pe care le-am trait sau le-am auzit la oamenii din jurul nostru, am pariat pe realismul lor si ne place ca povestile nu sunt inventate”, declara Marian Ionescu.

Trei dintre cele mai noi piese ale trupei, “Te iubesc”, “Plin de furtuni” si “Inr-o zi” au deja mare succes in randul fanilor: “Avem raspunsul oamenilor, ei spun Da, ne plac, fac parte déjà din repertoriul grupului, le cantam la fiecare concert al nostru impreuna cu publicul”, adauga liderul trupei Directia 5.

Muzica Directia 5 este generata de dragostea dintre un baiat si o fata cu toate etapele prin care trece ea, dragostea. Aceasta va putea fi ascultata pe acorduri noi doar la concertul de la Sala Palatului: “Ne dam intalnire pe 20 noiembrie cu instrumentistii din Orchestra Simfonica Bucuresti pentru a crea o atmosfera emotionanta pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi si pentru publicul nostru. Ii invitam pe oameni pe 20 noiembrie intr-o lume nebanuit de frumoasa”, declara Marian Ionescu.

Biletele pentru concertul Directia 5 Simphony, TE IUBESC de pe 20 noiembrie de la Sala Palatului se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro , de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achizitionate si in 4 rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

Pretul biletelor este:

Vip: 160 lei

Categ 1: 130 lei

Categ 2: 100 lei

Categ 3: 80 lei

Categ 4: 60 lei