"SOUND AFFAIRS" este noul proiect al muzicienilor Sorin Romanescu (chitara), Mihai Iordache (saxofon) si Ruxandra Zamfir (voce).

Sub zodia HalloweenFoto: Trollo

Pe ei o sa-i ascultati la Trollo Pub, in seara de Halloween!

Cand: Vineri, 30 octombrie, ora 19:00

Unde: Soseaua Viilor nr. 11

Rezervari: 0720 033 993

Intrarea e libera, asa ca va recomandam sa va ocupati locurile din timp.

Kill You at Monster Party

I Kill You Monster Party

I Kill You Monster Party

Foto: Trollo

Si sa nu uitam, pe 31 octombrie e timpul sa iti alegi destinul: Victima sau Atacator. Ti-am pregatit decoruri speciale si multe surprize printre care Choose Your Destiny Treasure Hunt, Bloody Beer Pong, face painting, o cabina foto, concursuri cu premii, degustare de vinuri de la Casa Panciu si multe alte activitati interactive menite sa te introduca in atmosfera I Kill You at Monster Party

A mai trecut un an si iata a sosit clipa sa iti alegi destinul si sa iti pregatesti costumul. Ce vei dori sa devii pentru cel de-al saselea an de I Kill You @ Monster Party? Victima sau Atacator?

Vino la o petrecere originala pentru a lasa libere cele mai ascunse fantezii ale tale in noaptea in care nimic nu este interzis. Nu-ti fie frica, I Kill You @ Monster Party este varianta perfecta de a petrece seara in care toata lumea lasa inhibitiile la o parte. Tot ce conteaza este sa te simti bine in pielea ta!

Anul acesta ti-am pregatit decoruri speciale si multe surprize printre care Choose Your Destiny Treasure Hunt, Bloody Beer Pong, face painting, o cabina foto, concursuri cu premii, degustare de vinuri si multe alte activitati interactive menite sa te introduca in atmosfera I Kill You at Monster Party.

Atentie insa, dupa miezul noptii se va dezlantui nebunia curata asa ca iti recomandam sa ne calci pragul inca de la ora 22. Nu vei regreta.

Fane la Platane si invitatii sai vor asigura atmosfera cu care te-am obisnuit deja, iar cele mai bune costume vor fi premiate.

Ce mai astepti? Pune-ti imaginatia la lucru, costumeaza-te si vino sa petrecem impreuna noaptea in care nimic nu este ceea ce pare: victimele pot deveni atacatori si viceversa.

Accesul se face incepand cu ora 22:00, pretul intrarii fiind de 10 lei (shot la alegere inclus).

Costumatia este obligatorie.

Un eveniment marca partipipal.ro; pentru detalii accesati pagina noastra de Facebook - https://www.facebook.com/IKillYouAtMonsterParty

Kill You @ Monster Party 2015

This is not a Halloween Party

31 Octombrie 2015, Trollo Pub, Soseaua Viilor nr.11

Anul trecut a fost cam asa: