O melodie a unui cor de medici si asistente medicale a ajuns pe primul loc in topul hiturilor de Craciun din Marea Britanie, detronand o piesa interpretata de Justin Bieber, dupa un apel facut chiar de cantaretul canadian fanilor pentru cumpararea single-ului angajatilor din sistemul medical britanic (NHS), relateaza Agerpres.

Corul NHSFoto: Captura YouTube

"A Bridge Over You", o melodie interpretata de corul spitalelor publice Lewisham and Greenwich din Londra, a invins hitul "Love Yourself", a lui Justin Bieber, in urma unui mesaj postat de acesta miercuri pe Twitter.

"Timp de o saptamana nu vreau sa fiu numarul 1. Procedati bine si ajutati-i sa castige. Este Craciunul. Succes corului NHS", a scris interpretul pe reteaua de socializare.

Melodia corului, destinata strangerii de fonduri pentru diverse organizatii caritabile, este o versiune a melodiilor "Bridge Over Troubled Water" de Simon&Garfunkel si "Fix You", a celor de la Coldplay.

Single-ul corului de medici si asistente medicale s-a impus si in fata altor hituri, precum "Hello", interpretat de Adele, sau "History", al trupei One Direction.