Armin van Buuren concerteaza la Untold Festival 2016. Dj-ul olandez a fost prezent la Untold si anul trecut, bucurandu-se de cel mai apreciat concert de la prima editie a festivalului. Alaturi de Van Buuren, pe scena Untold de la Cluj vor mai urca Tiesto, Hardwell si Afrojack. Inca 5.000 de bilete sint puse marti, 9 februarie, in vanzare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Armin Van Buuren, artistul olandez desemnat de 5 ori drept cel mai bun DJ al lumii, revine la UNTOLD, festivalul care dupa o singura editie a fost desemnat cel mai bun festival din Europa.

In 2015, Van Buuren a ramas impresionat de festivalierii prezenti la Cluj-Napoca si a stat pe scena peste trei ore, trecand cu aproape doua peste programul stabilit. Astfel, acesta isi respecta promisiunea pe care a facut-o in fata a peste 70.000 de oameni anul trecut si se intoarce in Romania. Regele muzicii trance a fost pe primul loc in topul preferintelor fanilor.

How it Feels Like

This is how UNTOLD feels like! Who will join us?#UNTOLD #UntoldHeroes

Posted by Untold Festival on Friday, 22 January 2016

Prima editie Untold a strans 240.000 de persoane, iar pentru editia din acest an s-au vandut peste 30.000 de abonamente.

Marti, 9 februarie, incepand cu ora 12:00, au fost puse in vanzare alte 5.000 de abonamente la pretul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achizitiona si abonamnete VIP la pretul de 600 de lei +taxe. Vor fi disponibile si bilete de o zi, insa numarul lor va fi limitat.

Biletele pot fi cumparate de pe eventim.ro.