Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Dubfire si alti 20 de artisti internationali au fost confirmati la Untold Festival 2016. Pe langa acestia, saptamanile trecute au confirmat participarea la cel mai bun festival din Europa, cei patru regi electro-dance: Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell si Afrojack, numele celui de-al cincilea artist va fi anuntat in curand.

Confirmari UNTOLD 2016Foto: UNTOLD

25 de nume noi care vor urca pe scenele Untold 2016 au fost anuntate astazi. Printre acestea se numara Jamie Jones, Pendulum, James Arthur, Rudimental, Dubfire, Kwabs, Faithless, Scooter ori Parov Stelar.

Faithless este unul dintre numele de referinta ale muzicii electronice internationale, cu 7 albume scoase si vanzari de peste 15 milioane de euro. Dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei, amintim "Insomnia", "God is a DJ", "We Come 1". Dupa o pauza de cativa ani, formatia a revenit in forta in 2015.

Pe langa acestia, saptamanile trecute au confirmat participarea patru mari DJ: Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell si Afrojack.

Prima editie Untold a strans 240.000 de persoane, iar pentru editia din acest an s-au vandut peste 30.000 de abonamente.

Festivalul Untold din Cluj-Napoca a fost votat cel mai bun din Europa la gala European Festival Awards, fiind prima data cand un festival din Romania castiga acest titlu. UNTOLD va avea loc intre 4 si 7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti.

Biletele pot fi cumparate de pe eventim.ro.

Citeste si Armin van Buuren revine la Untold