Skrillex, celebrul DJ si producator dorit de toate marile festivaluri din lume, ajunge pentru prima oara la un festival din Romania. Acesta va urca pe scenele Electric Castle, festivalul care are loc intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din localitatea Bontida, judetul Cluj. Organizatorii au anuntat joi ultimul val de artisti care vor veni la EC. Printre acestia se numara Elliphant, Venetian Snares, Pan-Pot, Manugital, Coma si altii.

Afis Electric Castle 2016Foto: Electric Castle

Skrillex, megastarul de 28 de ani nascut in Los Angelas, care are la activ opt premii Grammy, cateva titluri de "artist of the year", clipuri cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube, productii pentru artisti precum Lady Gaga, La Roux si Bruno Mars, vine in iulie la Electric Castle. Skrillex, pe numele sau Sonny Moore, a reinventat si a modelat dubstepul intr-un stil personal, presarat cu dub, drum-and-bass, speed garage si techno.

Printre artistii anuntati joi, 3 martie, se mai numara Elliphant- suedeza de 29 de ani, recunoscuta in industria muzicii rap -, Pan-Pot - duo-ul compus din Tassilo Ippenberger si Thomas Benedix, artistii care se impart constant intre traditionalele scene ale celor mai mari cluburi din Ibiza si Berlin si marile festivaluri ale Europei -, Venetian Snares, Manudigital, Sun Glitters, Vibronics feat. MC Madu Messenger & Echo Ranks , Manudigital , oOoOO , Coma, Skarra Mucci, French Fries , Aria Urbana, DREWXHILL, Blanilla and The Flying Orchestra, Flava D, Key & Board, Visionobi si altii.

Festivalul de la Bontida a ajuns deja la a 4-a editie, iar de la an la an numarul festivalierilor creste. Anul trecut, festivalul a strans laolalta aproape 100.000 de oameni, dintre acestia 15% au fost turisti straini, foarte multi din Germania, Ungaria si Marea Britanie, spun organizatorii.

And there I was sailing away, minding my own business.

Posted by Electric Castle Festival on Tuesday, 22 September 2015

Electric Castle 2016 mai inseamna deja Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, MATISYAHU, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T, LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver.

Organizatorii au mai anuntat ca pe 11 martie se va incheia campania de vanzare a abonamentelor. Pana atunci, pretul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este de 329 de lei. Iti poti cumpara abonament de aici.

Festivalul se va desfasura la Castelul Banffy, Bontida, Cluj-Napoca, in perioada 14 - 17 iulie.

Who do you think will headline this year's Electric Castle?

Posted by Electric Castle Festival on Tuesday, 20 October 2015