Vita de Vie, una dintre cele mai indragite formatii de rock din Romania, a lansat "Luna si noi", cel de-al doilea single de pe urmatorul album al formatiei. Piesa va fi inclusa pe coloana sonora a filmului "Ziua cand am dat de aripi", regizat de Dan Iliuta. Trupa celebreaza anul acesta doua decenii de la infiintare, ocazie cu care va lansa cate o piesa noua in fiecare luna, pe data de 20, pana in luna septembrie, atunci cand va fi lansat albumul.

"Luna si noi", Vita de VieFoto: Captura YouTube

Piesa "Luna si noi" a fost lansata oficial luni, 21 martie, dupa ce duminica, 20 martie, fanii trupei inscrisi la newsletterul vdv.umusic.ro au putut asculta in exclusivitate piesa.

"<< Luna si noi >> va face parte din coloana sonora a filmului << Ziua cand am dat de aripi >>, in regia lui Dan Iliuta. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste devoratoare, incheiata cu o fuga in luna. Dan ne-a aratat scenariul, am rezonat cu el din prima si ne-am apucat de treaba. Piesa este bazata pe un demo mai vechi de-al meu, dezgropat de Cezar, impodobit foarte inspirat de Chupa si desavarsit de fetele de la Blue Noise", spune Adrian Despot.

"Ziua cand am dat de aripi", scurtmetrajul care va include pe coloana sonora piesa "Luna si noi", prezinta povestea unui bunic pe cale sa fie despartit de nepoata sa, de care a avut grija din ziua in care parintii ei au murit. Din distributia filmului fac parte Maria Buliga, Paul Talasman, George Remes, Laur Dragan si Martin Guvenel.

Pentru ca in 2016, Vita de Vie implineste 20 de ani de la lansare, incepand cu aceasta luna pana in septembrie inclusiv, in fiecare zi de 20, baietii le vor face cadou fanilor trupei cate o piesa noua, de pe viitorul album ce va fi lansat in toamna.

Vita de Vie a mai lansat o alta piesa in urma cu o luna, "Inimi surde", iar tot atunci au sarbatorit 20 de ani de la infiintare printr-un concert la Arenele Romane.

Formatia Vita de Vie a fost fondata in 1996, iar prima piesa lansata de baieti a fost "Te voi rapi". Printre cele mai cunoscute cantece ale trupei se numara "Basu' si cu toba mare", "Vino la mine", "Praf de stele" si "Varza".

Pana acum, trupa a lansat noua albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (impreuna cu formatia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) si "Acustic" (2013).

In prezent, Vita de Vie inseamna Adrian Despot, Sorin Pupe Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea si Mihai Ardelean.