Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N' Roses, il inlocuieste pe solistul Brian Johnson, care are probleme de sanatate, in cadrul trupei AC/DC, a anuntat sambata grupul australian de rock, scriu AFP si rollingstone.com, citate de Agerpres.

Axl RoseFoto: myspace.com/gunsnroses

Cei de la AC/DC au confirmat noua componenta a grupului cu cateva ore inainte ca grupul Guns N' Roses sa urce pe scena festivalului Coachella, in California.

Solistul Brian Johnson, 68 de ani, risca sa ramana surd daca va mai continua sa urce pe scena. "Membrii AC/DC ii multumesc lui Brian Johnson pentru contributiile sale si pentru devotamentul sau fata de grup de-a lungul anilor", au transmis cei de la AC/DC intr-un comunicat. Brian Johnson, care s-a alaturat grupului AC/DC in 1980 dupa moartea solistului Bon Scott, nu a comentat public pana la acest moment pe marginea noii colaborari a grupului cu Axl Rose.

AC/DC, in noua componenta, va urca pe scena la concertul din data de 7 mai de la Lisabona, grupul sustinand o serie de 12 concerte in Europa.