Trupa Parazitii a lansat saptamana trecuta videoclipul piesei "Politia trece", extrasa de pe albumul "Lovitura de pedeapsa". Imbracati in politisti, membrii trupei alaturi de Mihai Margineanu, comedianul Costel si Phane Buton, ironizeaza activitatea organelor de control. La 6 zile de la lansare, clipul are peste 250.000 de vizualizari pe canalul de Youtube.

Videoclipul "Politia trece" - ParazitiiFoto: Captura YouTube

"Domnule judecator permiteti-mi sa fiu barbat, vreau sa ma apar singur fara avocat. Eram fumat nu eram beat, eram un suflet printre stele. Sufeream din dragoste in acele clipe grele (...) M-am incurcat in declaratii fie ce o fi ca e belita/ Mergem toti la puscarie sa fie lumea fericita", spune Cheloo, imbracat in politist, in cel mai recent videoclip Parazitii, numit "Politia trece".

Clipul a fost lansat miercuri, 13 aprilie, insa fanii Parazitii au putut sa-l vada in premiera. In prima zi de difuzare, pe site-ul trupei 20cmrecords.com au avut acces doar fanii apropiati care s-au inscris in prealabil. In prezent, clipul are peste 255.000 de vizualizari pe canalul de Youtube.

In videoclip, alaturi de Freaka, Ombladon si Cheloo, mai apar, printre altii, Mihai Margineanu, comedianul Costel si Phane Buton (DaHood Justice). Acestia ironizeaza activitatea politiei.

"Spune pe bune, nene, nu cunosti tara/ In fata Bucuresti, in spate Timisoara/ Zambeste respectuos da drumul la girofar/ Si pleaca cu hartia mea de 130 de dolari ", spun versurile piesei "Politia trece".

"In piesa asta noi nu ne luam de un politist anume, ci de institutie in sine, cu toate bubele pe care le are din cap pana-n picioare", spune Cheloo.

Parazitii este una dintre primele trupe de hip-hop din Romania. Anul acesta , formatia implineste 22 de ani de la infiintare, iar Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk sunt recunoscuti pentru ca au reusit sa isi pastreze neatinsa atitudinea hip-hop de-a lungul celor peste doua decenii.

Pana in prezent, grupul a lansat peste 20 de materiale de studio, in formula completa, colaborari si solo.

Cel mai recent album ce poarta semnatura Parazitii, "Lovitura de pedeapsa" si include, printre altele, piesa "Politia trece", a fost lansat pe 25 februarie 2016.

La o luna de la lansare, pe 30 martie, cantaretul Cheloo a fost ridicat de catre mascati si dus a audieri la DIICOT, fiind suspect intr-un dosar privind consumul si traficul de droguri. El va fi cercetat sub control judiciar.