Robbie Williams inregistreaza un nou album cu grupul britanic Take That, ce va fi lansat anul viitor, cand formatia implineste 25 de ani de la infiintare. Va fi prima colaborare din ultimii sase ani a lui Robbie cu formatia Take That. Albumul se va numi "Greatest Hits" si va include cateva piese noi, compuse de Robbie Williams, scrie contactmusic.com.

Robbie WilliamsFoto: Agerpres

"Robbie adora sa ia parte la proiecte creative si are multe de oferit. El a influentat ultimul album cu un sunet electro, care i-a marcat cariera muzicala solo de la acea vreme (...) Este un om schimbat de cand au inceput sesiunile de studio, iar acum ia lucrurile mult mai in serios", a declarat o sursa pentru The Sun, citata de contactmusic.com.

Mai mult, presa americana sustine ca Robbie Williams se va alatura grupului Take That pentru un turneu aniversar, in cadrul caruia va interpreta live, pentru prima data, piese noi.

In luna februarie a acestui an, Gary Barlow a confirmat faptul ca trupa va porni intr-un turneu mondial in 2017pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a grupului muzical.

"Scopul nostru pentru acest an este sa scoatem un nou album Take That, apoi sa facem un turneu. Va fi ceva enorm", a declarat Gary Barlow pentru The Sun.

De asemenea, se spune ca formatia lucreaza la cateva melodii ce vor aparea pe coloana sonora a filmului "Kingsman: The Golden Circle", care va avea premiera in 2017.

Robbie Williams, in varsta de 42 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011.

Grupul Take That a fost infiintat, la inceputul anilor 1990, in Manchester. Take That insemna atunci Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange si Robbie Williams. In '95 insa Robbie Williams a plecat din Take That, iar trupa s-a reunit in 2006, fara Robbie. Cu sapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, printre altele, cu opt Brit Awards.