Desi Romania a fost exclusa din concursul Eurovision din cauza datoriilor, EBU anunta ca melodia cu care Ovidiu Anton ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena de la Stockholm, “Moment of Silence”, nu va fi scoasa de pe albumul oficial al concursului. Mai mult, piesa lui Ovidiu Anton va putea fi ascultata si descarcata online, ca o favoare pentru artist, potrivit Eurovision.tv.

HotNews.roFoto: Hotnews

“CD-ul oficial ce contine piesele participante la concursul Eurovision din 2016 a fost deja produs, iar acesta contine intr-adevar si cantecul cu care ar fi trebuit sa participe Romania. Ca o favoare pentru artist, EBU a decis sa permita in continuare descarcarea variantei digitale a cantecului”, se arata pe pagina www.eurovision.tv.

Romania nu va participa la Eurovision anul acesta, din cauza datoriilor pe care TVR le are fata de European Broadcasting Corporation, a anuntat Televiziunea publica. PotrivitEurovision.tv, organizatia televiziunilor publice din Europa, European Broadcasting Union (EBU), retrage accesul TVR la toate serviciile statelor membre, din cauza faptului ca, in mod repetat, nu si-a platit datoriile catre aceasta uniune. Datoriile invocate acum de EBU se ridica la 16 milioane de franci elvetieni.