Corturi neconventionale, cabane dotate modern si casute de lux. Asa va arata campingul oficial al celui mai bun festival din Europa, ce va avea loc la Cluj-Napoca in perioada 4-7 august. Organizatorii Untold au anuntat pana la 25.000 de locuri de cazare in campingul ce va fi amenajat in Livada Palocsay. In plus, festivalierii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu patru paturi si in caminele universitare din Cluj-Napoca.

UNTOLD 2016Foto: UNTOLD

Pe langa hotelurile si pensiunile din oras, in acest an sunt din nou puse la dispozitie pana la 25.000 de locuri in campingul care va fi amenajat in Livada Palocsay, au anuntat organizatorii.

Zona va fi pazita 24 din 24 de ore si va avea facilitati precum: dusuri, toalete, apa curenta, foodcourt, statie de reincarcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare si activitati tematice pe timp de zi.

Optiunile de cazare puse la dispozitie de organizatori pentru cele patru zile de festival sunt:

  • Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoana
  • Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul ramane cadou)
  • Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoana
  • Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
  • Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
  • Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
  • Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

Fanii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu patru paturi si in caminele universitare Hasdeu si Observator din oras. Camerele de camin vor avea paza pe tot parcursul sederii si receptie non-stop, iar optiunile sunt:

  • Basic Room/ 350 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie comuna)
  • Confort Room/ 425 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie proprie)

Pe langa variantele oficiale puse la dispozitie, organizatorii invita clujenii sa posteze si optiunile lor de gazduire in evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 si sectiunea Bedfinder disponibila incepand din 10 mai pe siteul www.untold.com.

Pretul abonamentelor pentru cele patru zile de festival s-a modificat incepand cu 4 mai, la 375 lei, plus taxe. Numarul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucati. Abonamentele VIP raman la pretul de 600 de lei, plus taxe. Peste 45.000 de abonamente s-au epuizat deja pentru editia din 2016 a festivalului UNTOLD. Pretul final al unui abonament va ajunge la 450de lei, plus taxe.

Organizatorii se asteapta ca la editia de anul acesta, programata intre 4 si 7 august, sa participe circa 300.000 de persoane.

Pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, printre care se numara Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Tiesto, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, DJ Martin Garrix, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, Faithless, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour sau Y'akoto.