"​Vampirii Hollywood-ului" ( Hollywood Vampires), trupa formata din actorul Johnny Depp, rock-starul Alice Cooper si chitaristul de la Aerosmith, au transmis romanilor un mesaj inainte de concertul pe care-l vor sustine pe 6 iunie la Romexpo. Acestia le-au sugerat fanilor, intr-o maniera amuzanta, sa vina la concert cu sangele la ei. In video apar Alice Cooper, Joe Perry si...o mini statueta Frankenstein ce-l infatiseaza pe Johnny Depp.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Salut, Romania! Eu sunt Joe Perry, eu sunt Alice Cooper si acesta este Johnny Depp ( n.r – o statuie cu Frankestein), sau ce a mai rămas din el. Noi suntem Hollywood Vampires si vom canta pentru prima oara in Europa de Est, la Romexpo din Bucuresti. Suntem foarte entuziasmati. Ne vedem acolo. Aduceti-va sangele si nu uitați... stim unde locuiti!”, este mesajul transmis de doi dintre membrii grupului Hollywood Vampires.

Trupa formata din Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) si Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) va sustine primul concert in Romania pe 6 iunie, in parcarea C a complexului Romexpo din Bucuresti.

Grupul The Hollywood Vampires, in care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970. In 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry, chitaristul Aerosmith, pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 Mai 2016.

Pe 11 septembrie 2015 Hollywood Vampires a lansat albumul omonim de coveruri, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa se distreze in anii '70 consumand alcool la discretie. Din acest grup faceau parte, printre altii, John Lennon si Harry Nilsson.

Pe langa piesele semnate de Led Zeppelin, T-Rex sau Jimi Hendrix, albumul contine si cantece compuse de Johnny Depp si Alice Cooper.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu nume precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson si Dave Grohl. Alice Cooper si Joe Perry au mai cantat in Bucuresti in 2007 si 2010.

Biletele pot fi cumparate prin reteaua Eventim.