Trupele Grimus, Jeremy? si Electric Pyramid vor canta in deschiderea concertului Queen + Adam Lambert, ce va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Electric Pyramid este o trupa londoneza care ii insoteste pe membrii Queen in turneul european, in timp ce Jeremy? este una dintre trupele din sud-estul Europei selectate sa se alature pentru o serie de concerte programate in aceasta zona. Grimus a fost insa prima optiune pentru Romania, fiind aleasa in urma mai multor propuneri inaintate managementului. De altfel, clujenii vor incheia seria concertelor din deschidere urcand ultimii pe scena, chiar inaintea show-ului Queen + Adam Lambert.

Afis Queen+Adam LambertFoto: webPR.ro

Trupa Grimus, formata din Bogdan Mezofi la voce, Valentin Rauca la chitara, Cristian Csapo la chitara, Lehel Kiss la clape, Titus Vadan la bass si Tamas Adorjani la tobe, a lansat, pana in prezent, trei albume discografice si a participat la cele mai importante evenimente din Romania, dar si la festivaluri din Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia si Austria. Cu o prezenta de 10 ani pe scena de rock alternativ, Grimus este considerata una dintre trupele rock cele mai apreciate din industria muzicala romaneasca, remarcandu-se prin hituri precum "Priveste-ma", "In Your Eyes" sau "Political Animals", de care fanii cu siguranta se vor putea bucura si pe 21 iunie.

Jeremy?, trupa de rock alternativ din Sofia, a impresionat managementul Queen + Adam Lambert, care i-a ales pentru a deschide concertele din Bulgaria, Romania si Polonia. Avand o puternica influenta britanica, Jeremy? a facut senzatie la editia din 2015 a festivalului The Great Escape din Brighton, iar anul trecut, a sustinut un mini-turneu european ce a inclus concerte in Londra, Liverpool, Dublin, Praga si Berlin. Fondata in 2013 de Ersin Mustafov la voce si chitara, Tasho Kolev la chitara, Rosen Vatev la tobe si Emiliyan Bonev la bass, Jeremy? a avut o rapida ascensiune in top-urile muzicale din tara natala, cu single-urile "Fake Fruits", "Hope" si "Two Weeks To The Great Escape" .

Cei patru londonezi de la Electric Pyramid s-au regasit pe aceeasi cale creativa dupa mai multi ani in care au cantat in cercuri muzicale similare. Inarmati cu o viziune comuna, londonezii si-au propus sa cucereasca lumea incepand cu "1989", primul lor single. In 2015, Electric Pyramid a concertat prima data alaturi de Queen si Adam Lambert pe scena festivalului Rock in Rio de la Lisabona, sustinand alaturi de ei un turneu extensiv in Europa de Est si Rusia.

Show-ul Queen + Adam Lambert din aceasta vara este o premiera pentru Romania, marcand prima vizita oficiala a membrilor fondatori Queen in tara noastra, dupa numerosi ani de asteptare. Brian May, Roger Taylor si Adam Lambert au cantat pentru prima data in aceasta formula in 2009, sustinand impreuna de atunci numeroase show-uri sold-out in Statele Unite, America de Sud si Europa. Celebrele compozitii Queen si interpretarea efervescenta a lui Adam Lambert, alaturi de veteranii trupei, au devenit asadar o combinatie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astazi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internationala a muzicii live. Presa de specialitate lauda indelung demersul, in timp ce fanii de pretutindeni savureaza cu bucurie si entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferata.

Biletele sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Fanii au la dispozitie bilete in diferite categorii de pret: 535,50 de lei in Tribuna, 310,50 de lei in Golden Circle, 220,50 de lei in Gazon A si 126,00 de lei in Gazon B, preturi la care se adauga comisionul de ticketing.