Megadeth is coming! Unul dintre cele mai asteptate show-uri de metal ale anului se apropie cu pasi repezi si promite sa ramana in memoria fanilor drept cel mai tare concert pe care formatia americana l-a sustinut in tara noastra. Pe 13 iulie la Arenele Romane, vom fi invadati de Dave Megadeth, Kiko Loureiro, David Ellefson & Chris Adler si vom avea sansa de a trai pe propria piele piesele consacrate semnate Megadeth, precum Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 si multe altele, dar si piese extrase de pe cel mai recent disc, "Dystopia".

Megadeth 2016Foto: Hotnews

Desemnat deja de fani si critici de specialitate cel mai bun album metal al anului, "Dystopia" lansat pe 22 ianuarie, a obtinut rezultate excelente, fiind singurul disc situat pe locul 3 in topul general Billboard 200 (dupa Adele si Justin Bieber). Totodata, "Dystopia" s-a clasat pe primul loc in topurile Billboard Hard Rock si Billboard Rock Albums.

Inainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scena formatia de oriental metal Myrath, precum si trupa romaneasca de crossover folkcore metal, Dirty Shirt.

Myrath este o reprezentanta de seama a progressive metal-ului si este cunoscuta ca promovand "Oriental Metal"-ul in intreaga lume.

De origine franco-tunisiana, Myrath a reusit in doar cativa ani sa ocupe un loc important in topul celor mai apreciate si respectate formatii din comunitatea internationala de rock si metal.

Cel mai recent disc lansat, "Legacy", s-a bucurat de reactii foarte bune si a putut fi ascultat live atat in SUA, cat si in Europa.

Myrath au lasat o impresie frumoasa celor care au sansa de a-i vedea cantand in deschiderea concertului HIM de la Timisoara ce a avut loc in iulie anul trecut.

Asculta aici, "Believer", extras de pe albumul "Legacy"

Dirty Shirt este una dintre cele mai active si originale trupe de rock din Romania. S-a remarcat prin castigarea locul 2 la Wacken Metal Battle in 2014. Stilul lor unic este rezultatul imbinarii unor elemente muzicale originale: rock, metal, folclor romanesc, funk, electro si nu numai.

Cel mai recent album, "Dirtylicious", lansat in 2015, a devenit deja popular in randul fanilor muzicii rock din Romania.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe eventim.ro. Acestea sunt disponibile la pretul de 120 lei, iar in ziua concertului pretul unui bilet va fi de 145 lei.