Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor Printre acestea se numara lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roaga publicul sa NU le aduca la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi- profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. La intrarea in locatie, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de

Accesul cu alimente si bauturi din afara locatiei nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vanzare in perimetrul concertului de la care se vor putea achizitiona bauturi racoritoare si gustari. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate Portile se deschid la ora 17.00.

Accesul in spatiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru confortul participantilor la concert si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Punctele de acces in zona de concert sunt situate in Bulevardul Libertatii, intrarea Izvor si intrarea Cosbuc. Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun. Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa.

Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia. Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Antonia si Les Elephants Bizzares canta in deschiderea Maroon 5

Antonia

Cu numeroase piese prezente pe primele pozitii ale topurilor din Romania la momentul actual, Antonia, admirata pentru vocea si frumusetea sa, vine in Piata Constitutiei pe 5 iunie. Vom asculta cele mai noi hituri ale acesteia, acompaniata de trupa sa live, cat si piesele care i-au asigurat ascensiunea rapida in domeniul muzical.

Les Elephants Bizzare

Trupa a fost infiintata in anul 2007 si, incepand cu anul 2009, a devenit foarte populara fiind invitata sa concerteze in deschiderea show-urilor sustinute de trupe din Marea Britanie, Argentina, Franta, Austria si Cehia. In Romania, Les Elephants Bizarres au urcat pe scena alaturi de trupe de renume, precum Motorhead si Moby.