Moldovenii de la Carla's Dreams la Piatra Neamt pentru a sustine un concert, la aproape o luna distanta de la incidentele care au aparut in timpul unei reprezentatii din incinta Galleria Mall. De aceasta data, concertul Carla's Dreams va avea loc in aer liber, cu ocazia Zilelor Municipiului Piatra Neamt, manifestare care va avea loc pe platoul de la Curtea Domneasca, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Spectacolul este programat pentru data de 26 iunie, de la ora 21.00, si practiv va inchide seria de manifestari dedicate orasului Piatra Neamt, a declarat primarul orasului, Dragos Chitic.

Pe data de 20 mai, Carla's Dreams a sustinut un concert in incinta Galleria Mall din Piatra Neamt. Din cauza spatiului insuficient aerisit si a numarului prea mare de spectatori, fiind prezenti circa 2.500 de oameni, mai multe persoane au lesinat in primele 10 minute.

"Baieti iesim, serios, noi nu mai cantam. Nu se poate. Sincer, e prea cald. Conditii de concert aici nu-s, nici pentru noi, nici pentru voi. Mai ales pentru voi si mai ales ca s-a incalzit. Nu se mai poate, noi am incercat, dar nu. Va rog frumos, fara sa va impingeti, hai sa mergem spre iesire! Va rog frumos!", le-a spus solistul trupei din Chisinau celor din public.

Din acest motiv, reprezentantii ISU Neamt au decis oprirea concertului si evacuarea tuturor persoanelor. In final, reprezentantii Galleria Mall au fost amendati cu 15.000 lei pentru nerespectarea unor masuri privind securitatea la organizarea unor astfel de evenimente cu public mare.