Beth Hart, vocea numarul 1 in Billboard Blues si una dintre cele mai apreciate compozitoare si cantarete de blues-rock a momentului, este adepta unei alimentatii foarte sanatoase, in ciuda abuzurilor de tot felul pe care le-a facut in viata sa.

Beth Hart in concertFoto: Talentivity

Desi a recunoscut ca este o gurmanda, care va gusta din toate preparatele specific gastronomiei romanesti, Beth Hart a cerut organizatorilor sa-i puna la dispozitie multe legume, verdeturi si seminte pentru a-si prepara smoothie-uri energizante. Echipa cantaretei si-a adus chiar si un blender ultraperformant pentru a prepara mai usor aceste gustari.

Asadar, meniul lui Beth Hart in cursul sederii la Bucuresti va fi alcatuit preponderant din supe-crème – preferatele cantaretei, salate din baby spanac si seminte, smoothie-uri si peste alb.

Acest tip de alimentatie ii ofera cantaretei americane energia pentru toate proiectele sale. Beth Hart se afla in mijlocul unui turneu mondial de promovare a ultimul sau album, „Better Than Home”, dar in acelasi timp pregateste alte lansari de albume si are colaborari cu unii dintre cei mai apreciati cantareti ai momentului. Ieri, in singura sa zi libera inainte de concertul de la Bucuresti, Beth Hart a lucrat pentru un proiect in care se afla alaturi de Joe Bonamassa si care va fi lansat in luna august.

Ultimele bilete la concertul lui Beth Hart din aceasta seara, de la Sala Palatului, la ora 20.00 pot fi achizitionate de la Libraria Eminescu sau de la sediul Vreau Bilet din strada Octavian Goga, intre orele 11.00 si 16.00. Doritorii pot suna la numarul de telefon 0724016269 .