Editia din acest an a festivalului Rock The City va propune, in premiera in Romania, o intalnire cu grupul american Killcode, ce va deschide concertul celor de la Twisted Sister. Killcode este un cvintet format in 2008 la New York, ce are in bagajul muzical o combinatie intre rock si metal cu influente southern rock si cu o amprenta moderna. De-a lungul anilor a editat cateva produse discografice ce au fost bine primite de media americana, iar live a facut o figura frumoasa in ultimul timp.

Killcode concerteaza in BucurestiFoto: D&D East Entertainment

In acest moment, Killcode pregateste un nou album de studio, ce va fi produs de catre cunoscutul Joey Z (chitaristul grupului Life Of Agony), iar in paralel are si o intensa activitate live. Pe langa prezentele pe care grupul le are programate anul acesta la cunoscutele festivaluri Hell And Heaven din Mexic si Bang Your Head din Germania, americanii vor fi prezenti, in premiera in Romania, si la Rock The City, ce va avea loc in perioada 29-31 iulie 2016 in Piata Constitutiei.

Va reamintim ca la editia din acest an a festivalul Rock The City MUSE va concerta pe 29 iulie, IRON MAIDEN pe 30 iulie si TWISTED SISTER pe 31 iulie.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Organizatori - Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.