30.000 de cetatenii straini au petrecut, in acest sfarsit de saptamana, in municipiul Cluj, festivalul Untold, anunta un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrari -Serviciul pentru Imigrari al judetului Cluj. Muzica de calitate, buna dispozitie si ospitalitatea romanilor au fost cateva repere pe care strainii le-au avut in vedere cand au ales Romania.

Ultima noapte la UntoldFoto: UNTOLD

In cele patru zile de festival, nu au fost inregistrate evenimente deosebite comise de catre cetatenii straini, mai anunta sursa citata.

Ultima seara a festivalului Untold, desfasurat in perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca, s-a incheiat cu concertul DJ-ului olandez in varsta de 20 de ani, Martin Garrix, un spectaculos show de artificii, dar si cu promisiunea unei a treia editii in 2017, transmisa printr-un video care a rulat la inchiderea evenimentului, scrie news.ro.

Seara s-a incheiat cu un spectacol de artificii, dupa care un video care a sugerat ca va exista o a treia editie a festivalului in 2017 a fost proiectat pe ecranele scenei principale.