Cea de-a doua editie a celui mai asteptat eveniment muzical din Romania, Untold, a adus la Cluj-Napoca peste 300.000 de persoane, atat de la noi din tara cat si din strainatete. Numarul total de participanti inseamna traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului care s-a desfasurat intre 4 si 7 august la Cluj-Napoca. Martin Garrix, Faithless si Armin van Buuren sunt doar cativa dintre artistii care au urcat pe scena principala Untold.

Untold 2016Foto: UNTOLD
  • Untold 2016, Ziua 1

Dimitri Vegas & Like Mike, cei mai buni DJ ai lumii s-au reintors pe scena principala Untold unde au oferit un show incredibil celor peste 70.000 de fani. In prima zi pe Main Stage au urcat si Faithless care au fost prezenti pentru prima data in Romania de cand si-au reluat activitatea muzicala. Cei doi componenti plini de notorietate, Maxi Jazz si Sister Bliss au ramasi uimiti de scena iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o productie impresionanta. Doua tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

  • Untold, Ziua 2

In cea de-a doua zi festivalul Untold a fost sold-out. Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzatie cand a urcat pe scena imbracat in tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei, tricou inscriptionat cu numele sau. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul "UNITED" a fost ales chiar de catre artist, din seria celor 5 tricouri motivationale FRF UNTOLD. A fost atat de impresionat de numarul si energia fanilor care l-au asteptat la scena principala, incat a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

  •  Untold, Ziua 3

A treia zi a fost una unica pentru cei care au fost prezenti la festival. Armin Van Buuren a facut din nou istorie pe scena principala. Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Desi era programat sa coboare de pe scena in jurul orei 5 dimineata, Armin Van Buuren si-a incheiat show-ul in fata publicului la ora 7.00, moment in care a ingenunchiat in fata spectatorilor. Kristian Nairn aka Hodor din Game of Thrones a urcat in cea de-a treia seara a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de persoane au participat si la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a aratat extrem de incantat de faptul ca participa la UNTOLD si a declarat ca festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a vazut.

  • Untold, Ziua 4

Cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD i-a adus pe scena pe doi dintre cei mai buni DJ ai lumii, AFROJACK si MARTIN GARRIX. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima data in Romania si s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a gasit aici dar si de line-up-ul festivalului. Peste 75.000 de persoane s-au bucurat in ultima zi a festivalului si de spectacolul de inchidere.

"Abia am asteptat sa ajung la Cluj. Mi-au povestit toti prietenii mei care au mixat aici anul trecut si anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj si am fost nerabdator sa ajung", a declarat Martin Garrix.

Afrojack si Ummet Ozcan i-au facut pe cei peste 75.000 de participanti la cel mai bun festival din Europa sa vibreze iar focurile de artificii de la finalul show-ului i-au lasat pe festivalieri cu ochii in lacrimi.

UNTOLD 2016 a insemnat in toate cele patru zile, peste 300.000 de oameni din tara si din toate colturile lumii care au participat atat la concertele de pe mainstage cat si la celelalte scene si experinte ale festivalului.