Trupele de heavy metal Sabaton si Accept vor sustine anul viitor, pe 11 martie, un concert la Arenele Romane , in cadrul turneului "The Last Tour". Twilight Force este a treia trupa de pe afis, trupa in premiera in Romania dupa ce a fost aleasa sa porneasca in turneu alaturi de Sabaton si Accept.

Sabaton, Accept si Twilight Force in RomaniaFoto: Hotnews

Twilight Force vor canta in premiera in Romania pe 11 martie 2017 si vor pune in scena un concert rupt din cartile lui J. R. R. Tolkien, anunta organizatorii.

Trupa s-a facut remarcata pe scena metalului din intreaga lume prin concertele cu tematici fantasy si medievale pe care le pune in scena. Fundatia grupului a fost pusa in anul 2011, iar primul album full lenght Twilight Force, "Tales of Ancient Prophecies", a fost lansat in 2014.

In prezent, membrii formatiei au pregatit un nou material plin de aventuri si mistere, "Heroes of Mighty Magic", un album ce cuprinde un set de doisprezece despre povesti cu magie, creaturi mitologice si cavaleri.

Noul album, dezvaluit publicului pe 25 August sub egida Nuclear Blast, ascunde si colaborari cu artisti precum Joakim Broden, solistul trupei Sabaton si Fabio Lione, solistul trupei Rhapsody Of Fire.

  • Bilete:

Oferta Earlybird va aduce bilete la urmatoarele preturi:

Golden Circle in fata scenei (earlybird - doar 200 de bilete): 155 lei

Acces General (earlybird - primele 200 de bilete): 95 lei

Dupa epuizarea primelor 200 de bilete, preturile devin:

Golden Circle - 170 de lei

Acces General - 110 de lei pana pe 1 decembrie

Dupa 1 decembrie biletele vor costa 190 de lei Golden Circle respectiv 130 de lei Acces General.

La intrare, biletele Acces General vor costa 150 de lei, cele Golden Circle cel mai probabil urmand sa fie sold out foarte repede. Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.