Skye Edwards si Ross Godfrey, cunoscuti publicului ca membri ai trupei Morcheeba, vor canta la Sala Palatului pe 23 noiembrie, in turneul de promovare a primului lor album in aceasta formula, SKYE | ROSS. Hiturile Morcheeba vor rasuna pe scena Salii Palatului alaturi de noile piese ale duo-ului, anunta organizatorii.

Poster Skye & Ross 2016 Foto: Events

SKYE | ROSS reaminteste de spiritul "Big Calm", album de platina din portofoliul Morcheeba, supralicitand cu o experienta care vine din maturizare, dupa doua decenii de facut muzica. O parte din piesele de pe disc, mai ales cele mai linistite, pot fi surprinzatoare: "Clear My Mind" aminteste de Tropicul brazilian, in timp ce "Medicine", care include un cor gospel format din vocea aceleiasi Skye multiplu suprapusa trimite la piesele lui Al Green. Piesa care deschide discul, "Repay the Saviour", aminteste de Miles Davis.

SKYE | ROSS este un album care-si urmeaza propria cale muzicala, un disc care se intoarce in acelasi timp inapoi in timp la radacinile sound-ului care-a facut din Morcheeba un succes la finalul anilor '90. Albumul este, explica Ross, "ceea ce Skye si eu facem in mod natural atunci cand ni se cere sa facem muzica impreuna, si totusi nu neaparat o continuare a ceea ce-am facut cu Morcheeba. Prin urmare, parea absolut firesc sa-i dam o noua identitate."

SKYE | ROSS nu semnifica sfarsitul trupei Morcheeba, ci mai degraba o epurare, o oportunitate pentru cei doi muzicieni (care au reprezentat fata publica a trupei lor) de a explora relatia muzicala care s-a dezvoltat intre ei in afara studioului, pe scenele de pe intreg mapamondul.

"Intentiile noastre sunt intr-adevar aliniate si odata ce ai aceasta sincronizare cu cineva, toate lucrurile se aseaza altfel", subliniaza Ross Godfrey.

Biletele sunt disponibile la pretul unic de 135 lei pentru toate sectoarele pana pe 30 septembrie inclusiv, astel incat fanii care cumpara primii sa poata beneficia de locuri cat mai aproape de scena. De pe 1 octombrie pana pe 31 octombrie inclusiv, biletele vor fi disponibile la pretul unic de 155 lei pentru toate sectoarele, iar de pe 1 noiembrie pana in ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate la pretul unic de 175 lei pentru toate sectoarele. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim.

.