Cantaretul Mihai Margineanu va sustine un concert aniversar, pe 6 octombrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Radio din Bucuresti, cu ocazia implinirii varstei de 46 de ani si a peste un deceniu pe scena. Din spectacolul lui Margineanu vor face parte actori, cantareti, dar si prieteni de-ai artistului.

Margineanu, concert aniversar la Sala RadioFoto: Talentivity

“Va fi frumos”, promite Margineanu. “Daca n-o sa iasa asa, o sa ma scuzati. Mai incercam o data si iese el pana la urma!” adauga actorul.

“Am o colaborare cu un chitarist de geniu, tanar si perfect muzical, Alex Musat, cu care am intentia sa aduc muzica culta populara in atentia ne-romanilor”, dezvaluie Mihai Margineanu, iar prima ocazie va fi chiar la spectacolul de la Sala Radio, din 6 octombrie.

Considerat "copilul teribil al blues-ului din Romania” si cel mai talentat chitarist de blues al noii generatii de muzicieni, Alex Musat va imparti scena cu Mihai Margineanu si emotia muzicii cu publicul, in momente care vor fi greu de uitat. Castigator al unei burse la cea mai prestigioasa scoala de jazz si blues din lume, Bercklee, din Boston, Statele Unite, Alex Musat va oferi publicului toate motivele pentru a intelege de ce este considerat cel mai talentat chitarist de blues din noua generatie.

Ovidiu Niculescu, prieten din copilarie cu Mihai Margineanu si cel alaturi de care a invatat sa cante, dupa cum marturiseste chiar el, nu putea lipsi de la concertul-aniversare. Cantaretul si actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut din filme ca „Restul e tacere”, „Filantropica”, „Nunta muta” sau spectacolele de pe scena Teatrului Mic, nu-l va lasa pe prietenul Margineanu in zi de sarbatoare, ci, spre bucuria publicului care ii apreciaza stilul muzical se va afla si el pe scena.

Stefan Gheorghe, un violoncelist desavarsit, care a impresionat inca de la primele sale aparitii pe scena, intregeste lista invitatilor speciali.

Biletele la concertul Mihai Margineanu, pe 6 octombrie, pe scena Salii Radio ar sustin vor avea preturi cuprinse intre 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei la categoria I si 60 de lei la categoria II si pot fi cumparate de pe www.vreaubilet.ro.