Interpretul de muzica country, Jason Aldean, a debutat in topul albumelor Billboard 200 US, depasind rapper-ul Drake la "vizualizari". De asemenea, noi pe diagrama in aceasta saptamana sunt si veteranii de la The Beatles, ce se claseaza pe a saptea pozitie cu melodia "Live at the Hollywood Bowl", potrivit Reuters.

Piesa "They don't know" a lui Aldean a fost vanduta in 138.000 unitati de album, care au cuprins 131.000 de albume, 62.000 de vanzari de cantec si 1,4 milioane de fluxuri online, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan.

Cifrele reflecta tendinta ascultatorilor de a asculta muzica country si de a cumpara albume complete, in locul melodiilor unice si a muzicii de streaming.

In comparatie, "view"-urile interpretului de R&B Drake i-au adus acestuia locul doi in aceasta saptamana, bazat pe puterea activitatii de streaming. " View"-urile au vandut doar 8.400 de albume si 77,000 de cantece in saptamana a 20-a de pe diagrama, dar a fost transmis in flux de aproape 64 de milioane de ori.

Alte intrari noi in top 10 al Billboard 200 sunt reprezentate de cei de la Bastille, ce se claseaza pe locul al patrulea cu "Wild World", de Head& The Heart a caror piesa, "Signs of Light" se afla pe locul cinci si rockerul Jack White cu "Jack White Acoustic Recordings", ocupand locul opt.

De asemenea, noi pe diagrama in aceasta saptamana sunt si veteranii de la The Beatles, ce se claseaza pe a saptea pozitie cu melodia "Live at the Hollywood Bowl".

Recordul este re-lansarea din 1977 a albumului trupei, ce ofera spectacole live de la locul de desfasurare al Hollywood Bowl din 1964 si 1965.