Toate biletele de la categoria Golden Circle, din fata scenei, pentru concertul pe care il va sustine trupa The Cat Empire la Bucuresti, pe 23 octombrie, s-au vandut, au anuntat marti organizatorii. Australienii revin in Romania in cadrul turneului de promovare a celui mai recent material "Rising With The Sun". Show-ul va fi deschis de trupa de rock-alternativ romaneasca The Kryptonite Sparks.

The Cat Empire, pe 23 octombrie la Arenele RomaneFoto: BestMusic

Desi pana la concert mai este putin peste o luna, categoria de bilete Golden Circle din fata scenei este sold out. Spatiul de la Arenele Romane dispune de 1600 de locuri, iar in urma cu doi ani, show-ul The Cat Empire alaturi de trupa Subcarpati a fost si el sold-out.

Muzica The Cat Empire colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in 2015 de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

O data cu noul album "Rising With The Sun", trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume exploziva plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. The Cat Empire scrie cantece care fac oamenii sa danseze si muzica ce-ti da impresia ca tocmai ai fost furat si introdus intr-o parada mare si colorata.

Show-ul australienilor va fi deschis de trupa de rock-alternativ romaneasca The Kryptonite Sparks.

Trio-ul The Kryptonite Sparks a luat nastere in urma cu cinci ani in Botosani si s-a facut remarcat rapid datorita sound-ului unic.

Intodeauna plini de energie si pozitivi, cei trei membri incearca tot timpul elemente noi care aduc un strop magie stilului lor: de la indie, la alternativ si hard rock.

Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane pot fi cumparate online pe iabilet.ro la pretul de 90 de lei.

In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei.