Diamonds Are Forever, trupa de metalcore din Cluj-Napoca, revine in Bucuresti pentru a sustine un concert alaturi de britanicii de la Blood Youth si While She Sleeps, pe 8 noiembrie, in club Fabrica.

Afis concert While She SleepsFoto: BestMusic

Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma sa devina unul dintre cele mai cunoscute si indragite proiecte ale metalcore-ului european.

EP-ul de debut al trupei a fost "The North Stands For Nothing", in 2012 lanseaza primul album de studio, "This Is the Six", iar la trei ani distanta lanseaza"Brainwashed", albumul care include si piesa "Four Walls".

Pe 8 noiembrie While She Sleeps ii vor avea ca invitati pe Blood Youth (UK), o formatie energica ce a debutat in 2015 si care a ajuns in scurt timp printre preferatele publicului britanic de metalcore.

Blood Youth vin inarmati cu un arsenal de piese si riff-uri extrase de pe EP-ul lor de debut, "Closure", material ce a captat rapid atentia publicului la festivaluri precum Download Festival si Hevy Fest.

Pe scena din club Fabrica vor urca si cei de la Diamonds Are Forever, o formatie de metal din Cluj-Napoca. Incepand cu anul 2011 ei se lanseaza pe plan local o data cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoastere, atat locala, dar si nationala, fiind promovat intensiv prin turnee nationale sau mai apoi prin Europa. Tot odata, formatia castiga notorietate prin premiile ce le obtine, iar aceasta le deschide calea catre concerte de top cu artisti internationali tot mai renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si multi altii.

Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EP- uri si un Live DVD),Diamonds Are Forever lanseaza un album nou. Acestia lanseaza in 2015 doua single- uri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza. Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale ca si: metalcore/djent, pana la solistici post-rock.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai aceasta libertate in abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte.

Biletele pot fi cumparate de pe iabilet.ro.