Avind la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.

Dan Byron Luiza ZanFoto: Hotnews

Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006, in timp ce Luiza Zan este o prezenta constanta si distinsa a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, ”Heritage„, lansat recent.

Hindi Zahra revine in Bucuresti, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane!

Artista marocana revine in Bucuresti la Jazz Night Out, dupa show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezenta scenica intensa, Zahra e naiva si senzuala, intr-o spirala de stari care urca si coboara intr-un vartej de influente: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues si un ingredient pentru care inca mai cautam un nume.

Primul ei disc, ”Handmade” a primit in 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului in Franta. E deseori comparata cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. In 2015, Hindi Zahra si-a lansat discul Homeland, cu care a plecat in turneu mondial, seducand fanii si criticii muzicali deopotriva.

Zahra reuseste de fiecare data sa livreze un sound autentic, ”handmade„, care ramane totodata incredibil de sofisticat: i-ar sta bine in egala masura in subsolul unui club de jazz din New York, si intr-un targ colorat din Marrakesch.

Program

Concertul Hindi Zahra are loc pe 1 noiembrie 2016 la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti.

Accesul se face incepand cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Ora 20:00- Dan Byron & Luiza Zan- Live Acoustic Duo

Ora 21:00-Hindi Zahra

BILETE

Biletele costa 130 de lei si pot fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si pagina de Facebook Twin Arts

Video