Doua catetegorii de bilete pentru concertul pe care cantareata Lara Fabian il va sustine pe 11 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta din Craiova, s-au epuizat, anunta organizatorii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Doua dintre categoriile de bilete, cele cu preturi de 70 si 120 de lei, au fost vandute in totalitate.

Mai pot fi cumparate bilete ce pornesc de la pretul de 30 lei si variaza in functie de pozitionarea locurilor fata de scena, ajungand pana la 395 de lei.

La concertul Larei Fabian din Craiova sunt asteptati 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ doua ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriza, o vor putea aplauda pe indragita artista pentru interpretarile exceptionale ale melodiilor de succes, precum "Je T'aime", "Je suis malade", "I will love again" sau "Adagio".

Lara a vandut peste 32 de milioane de discuri in intreaga lume devenind astfel, cea mai bine vanduta artista de origine belgiana din toate timpurile. Faimoasa cantareata a dovedit cu talentul si pasiunea sa pentru muzica si compozitie ca poate crea conexiuni extrem de puternice intre oamenii de pe intreg mapamondul, indiferent de varsta sau nationalitate.

Biletele pot fi cumparate online de pe www.bilete.ro.