Comediantul si DJ-ul japonez Kosaka Daimaou, zis si “Piko Taro”, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness cu clipul de doar 45 de secunde care face senzatie pe internet, “Pen-Pineapple-Apple-Pen", fiind cel mai scurt cantec care se afla in topul Billboard Hot 100, informeaza The Guardian. Clipul a strans peste 200 de milioane de vizualizari pe diverse conturi de Youtube in doar cateva luni de la lansare.

Pen-Pineapple-Apple-PenFoto: Captura YouTube

Imbracat in camasa si pantaloni animal print, artistul in varsta de 43 de ani, a dezvaluit intr-o conferinta de presa ca este uimit de reactiile pe care le-a starnit cantecul „Pen-Pineapple-Apple-Pen”, pe care l-a compus in doar cateva ore.

„Am fost obisnuit in trecut sa joc in fata unui audiente care porneste de la zero si ajunge pana la o persoana... si apoi se intampla asa ceva...Internetul e un lucru minunat”, a glumit artistul in aceeasi conferinte de presa.

Clipul de 45 de secunde in care comediantul apare imbracat in costumul sau animal print si spune „P-P-A-P. I have a pen. I have an apple. Uhh! Apple pen. I have a pen. I have pineapple. Uhh! Pineapple pen. Apple pen, pineapple pen... Uhh! Pen-pineapple-apple-pen. Pen-pineapple-apple-pen”, a devenit viral in urma cu o luna, dupa ce starul pop Justin Bieber le-a spus celor 89 de milioane de persoane care il urmaresc pe Twitter ca Pen-Pineapple-Apple-Pena este ”clipul sau preferat de pe internet".

„Trebuie sa multumesc efectului si mi-ar placea sa-l vad pe Justin facand un cover”, a spus Piko-Taro.

Clipul a fost incarcat pe Youtube in luna august, iar de atunci a fost vizualizat de peste 200 de milioane de ori, pe diverse conturi de Youtube.

Piko-Taro este primul artist japonez care a intrat in Billboard Hot 100,clasandu-se pe locul 7, dupa Seiko Mtsuda care a ocupat pozitia 54 in anul 1990 cu „The Right Combination”.

In urma cu trei saptamani Piko-Taro a lansat clipul Neo Sunglasses, care are peste 9 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube.