Pe 10 noiembrie, marele basist american Victor Wooten revine la Jazz Night Out dupa un concert Sold Out in 2014 , pentru un show total in formula de Trio la Sala Radio.

The Victor Wooten BandFoto: webPR.ro

Devenit cunoscut la nivel mondial cu supergrupul Bela Fleck and the Flecktones, Wooten apare pe nu mai putin de 29 de albume si a colaborat de-a lungul carierei cu Prince, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis, Mike Stern, Keb Mo Stanley, Clarke sau Marcus Miller.

Instrumentist, compozitor, producator, si mai nou scriitor, Victor Wooten are in palmares cinci premii Grammy, titlul de Bass Player of the Year acordat de revista bass Player trei ani la rand, includerea in Top 10 Bassists of All Time de catre revista Rolling Stone, si lista poate continua.

Pe 10 noiembrie, lui Wooten i se vor alatura Dennis Chambers la tobe si Bob Franceschini la saxofon, doi instrumentisti la fel de talentati. Inclus in Modern Drummer Hall of Fame in 2001, Chambers a concertat extensiv cu Carlos Santana, dar a cantat si cu John MacLaughlin, John Scofield sau Mike Stern.

La randul sau, Bob Franceschini si-a pus amprenta pe muzica unor artisti precum Celine Dion, Ricky Martin, Jennifer Lopez , Paul Simon, dar si pe coloana sonora a serialului Sex and the City.

Concertul Victor Wooten Trio are loc la Sala Radio pe 10 noiembrie, ora 20:00. Acces de la ora 19:30.

Biletele costa 115, 145, 175 de lei in functie de categorie, si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV), online pe www.eventim.ro, dar si de la Sala Radio in seara concertului.

Video

Duminica, 13 noiembrie, Clubul Expirat-Halele Carol va fi gazda unei premiere mult asteptate. Primul concert al cantaretei feroeze Eivor in Romania!

Copilul teribil al Insulelor Feroe, Eivor canta de la 13 ani, abordand genuri ca folk-ul traditional feroez si continuand cu jazz, trip-hop, grunge, rock sau folktronic. Este o prezenta importanta in muzica scandinava, iar vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului ”The Last Kingdom”, produs de BBC. O aparitie inedita in peisajul show-urilor din Bucuresti, Eivor reuseste sa-si prinda audienta intr-o poveste in care sesiunile de vrajitorie live se intampla de-adevaratelea, iar incantatiile ei exotice functioneaza, indiferent daca sunt rostite in limba ei materna, feroeza, sau in improvizatii, intr-o limba de mare circulatie - muzica pura.

Concertul Eivor are loc pe 13 noiembrie la Clubul Expirat-Halele Carol la ora 21:00. Acces de la ora 20:00.

Biletele costa 70 de lei si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV), online pe www.eventim.ro, dar si de la club in seara concertului.

Video

Detalii pe www.twinarts.ro