Formatia Coma se pregateste de lansarea noului sau album, intitulat Orizont. Concertul de lansare va avea loc pe 26 noiembrie la Arenele Romane in Bucuresti si se anunta a fi o zi plina si spectaculoasa. In deschiderea concertului de lansare sunt anuntate trupele: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever, iar atmosfera intre concerte va fi intretinuta de DJ Grobby Anne. Portile se vor deschide la orele 16:00, asa ca fanii isi pot petrece ziua de sambata in cadru muzical, pregatindu-se din timp pentru concertul Coma ce se va derula seara.

Afis ComaFoto: Hotnews

Albumul Orizont va reuni piese deja cunoscute, dar si 5 piese noi pe care formatia le descrie ca fiind o impletire intre sensibilitate si putere, intre poetic si masculin, poli prezenti si in logo-ul formatiei in mod simbolic prin pana si bata care se intretaie. Coperta albumului Orizont a fost creata si ilustrata de apreciatul artist SADDO, care e recunoscut atat pentru street art, zona care l-a lansat, cat si pentru colaborari cu nume cunoscute, precum si cu galerii din Viena, Berlin, Copenhaga, New York, Los Angeles, Montreal.

"Este un album pe care si noi il asteptam de foarte mult timp. Evenimentele din viata noastra au facut sa dureze atat de mult, dar ne bucuram ca imboldul pe care l-au dat oamenii din fata scenei din ultimii ani ne-a motivat sa facem asta... este o poveste care continua, merge mai departe. Povestea noastra de atatia ani cu bune si cu rele merge mai departe. Altfel vazut, orizontul este o linie de separatie intre inalt si adanc.", spune Dan Costea, unul dintre solistii si chitaristii formatiei.

Discografia Coma include pana acum 3 albume: Somn (2011), Nerostitele (2006) si Coma Light (2008) - acesta fiind un album unplugged, cu piese mai vechi reorchestrate si interpretate intr-o maniera diferita.

Coma inseamna: Catalin Chelemen - voce, Dan Costea - voce/chitara, Razvan Radulescu (Dj Hefe) - scratches/samples/keys, Sorin Petrescu - bass, Razvan Albu- tobe, Matei Tibacu-Blendea - chitara.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in retelele IaBilet si EventBook si in acest moment pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei.