Noul album al rockerilor de la Bon Jovi, ''This House Is Not For Sale'', si cel al cantareatei R&B Alicia Keys,"Here", ocupa primele locuri in topul american Billboard 200 Albums, in timp ce coloana sonora a filmului pentru copii ''Trolls'' a urcat pe a treia pozitie, informeaza Reuters, noteaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Albumul ''This House Is Not For Sale'' al formatiei Bon Jovi s-a vandut in 129.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, potrivit cifrelor date publicitatii de Nielsen SoundScan. VIDEOOOOOO BON JOVI

''Here'', cel mai recent produs discografic al lui Keys, a carei cariera se bucura de o evolutie progresiva datorita aparitiilor in juriul show-ului de televiziune ''The Voice'', a ajuns pe locul secund al topului, cu vanzari de 50.000 de copii.

Topul Billboard 200 centralizeaza datele privind vanzarile albumelor, vanzarile melodiilor (10 melodii reprezinta echivalentul unui album) si activitatea muzicala pe platformele de streaming (1.500 de streamuri echivaleaza cu un album).

Coloana sonora din filmul de animatie ''Trolls'', pe care si-au adus contributia vedete precum Justin Timberlake, Ariana Grande, Gwen Stefani si Anna Kendrick, a urcat pe locul 3 de pe pozitia 39 ocupata saptamana trecuta, cu circa 46.000 de unitati vandute, mai arata sursa citata.

Coloanele sonore din pelicula ''Suicide Squad'' si ''Star Wars: The Force Awakens'' au reusit si ele sa ajunga in primele zece pozitii din Billboard 200 din acest an.

In topul vanzarilor digitale, conduce ''Black Beatles'' al Rae Sremmurd, lansat in septembrie, care a urcat 16 locuri fata de saptamana trecuta datorita succesului ''Mannequin Challenge'', noua provocare devenita virala pe retelele de socializare in care muzica celor doi artisti se aude de multe ori pe fundal. Persoanele care iau parte la aceasta provocare pozeaza in pozitii ''inghetate in timp'', precum manechinele, iar in acest timp este filmat un clip video care este publicat pe retelele de socializare. La ''Mannequin Challenge'' au luat parte numeroase vedete, de la Cristiano Ronaldo, Adele si Beyonce la candidata democrata la alegerile prezidentiale recente din Statele Unite, Hillary Clinton.