Cantareata Adele si mai multi spectatori au fost nevoiti sa fuga si sa se adaposteasca din cauza unui liliac care a "invadat" scena, miercuri seara, in timpul unui concert pe care artista britanica l-a sustinut in Mexic, informeaza BBC, citat de News.ro.

AdeleFoto: Facebook - Adele

Adele a sustinut miercuri seara un concert in Ciudad de Mexico, in cadrul turneului ei mondial, care a inceput in luna februarie cu un show in Belfast.

Dupa ce a fost "atacata"pe scena de acel mamifer zburator, celebra cantareata si-a intrerupt concertul si l-a avertizat pe unul dintre spectatori: "A aterizat chiar langa capul tau. Dumnezeule, e un liliac!".

Dupa cateva momente de deruta, lucrurile au revenit la normal si artista si-a continuat concertul.

Nu este pentru prima data cand un animal i se alatura artistei pe scena in cadrul acestui turneu.

In timpul unui concert pe care l-a sustinut in luna august, in Los Angeles, cantareata a invitat unul dintre spectatori, spunandu-i ca poate sa i se alature la microfon, iar acesta a urcat pe scena insotit de cainele lui.

Concertele cantaretei britanice sunt marcate adeseori de momente insolite, inclusiv de cereri in casatorie, in pauzele dintre cantece.

In general, dupa cererile in casatorie, cuplurile primesc aplauze din partea spectatorilor si cateva cuvinte de felicitare din partea artistei britanice.

Adeseori, Adele invita spectatori din public pe scena pentru a face cateva selfie-uri alaturi de ea.

Un alt moment insolit s-a petrecut in octombrie, cand artista a fost surprinsa de un gest emotionant al iubitului ei. Adele si producatorul Simon Konecki au o relatie de cinci ani. Pentru a marca implinirea a cinci ani de relatie, Simon Konecki a "complotat" cu producatorii unuia dintre concertele lui Adele si, impreuna cu acestia, a inlocuit show-ul de confetti de la finalul concertului cu biletele colorate pe care erau scrise mesaje de iubire adresate artistei.

Recent, vedeta britanica a anuntat ca va sustine pentru prima data in cariera o serie de concerte in Australia, in 2017. De asemenea, ea a publicat pe retelele de socializare si o inregistrare video in care artista, alaturi de membrii echipa sale de productie, au participat la "Mannequin Challeng", o provocare virala pe internet, in cadrul careia participantii se prefac ca sunt manechine, ramanand nemiscati in timpul realizarii inregistrarii.

Nascuta pe 5 mai 1988, in Marea Britanie, Adele este interpreta si compozitoare. In 2008, si-a lansat primul album de studio, "19", care s-a vandut in peste 6 milioane de copii. In 2009, a castigat doua premii Grammy si a fost supranumita de presa britanica "Noua Amy Winehouse".

In 2011, si-a lansat al doilea album de studio, "21", care, datorita unor piese precum "Rolling in the Deep", "Someone Like You" si "Set Fire to the Rain", a avut un succes fenomenal si s-a vandut in peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice sase premii Grammy in 2012.