Finlandezii de la Apocalyptica vor susţine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 aprilie 2017. Show-ul face parte din turneul de aniversare a 20 de ani de la lansarea albumului de debut al trupei, „Plays Metallica by 4 cellos”. Biletele pot fi cumparate online pe iabilet.ro.

Concert ApocalypticaFoto: Metalhead

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, trupa Apocalyptica aniversareaza 20 de ani de "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos", unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani.

Pe langa melodiie de pe acest album, trupa va canta la Bucuresti si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy".

Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.

Biletele se gasesc în format electronic pe iabilet.ro.

Pana pe 15 ianuarie preturile biletelor sunt urmatoarele:

- Categoria A: 199 de lei

- Categoria B: 129 de lei

- Categoria C: 109 de lei

- Categoria D: 89 de lei

Dupa 15 ianuarie bilete costa 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C si 99 de lei Categoria D.

In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 de lei Categoria D.