Artistul italian Amedeo Minghi si Gabriel Cotabita vor sustine un concert pe 4 aprilie, la Sala Palatului
Cunoscut romanilor in special pentru interpretarea deosebita a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonora a telenovelei de succes "Edera", Amedeo Minghi va adauga in playlist-ul concertului de la Sala Palatului, atat melodiile sale de succes care au intrat in istoria muzicii usoare italiene, cat si piesele cantate de-a lungul timpului la editiilefestivalului cantecului italian "Sanremo".
Amedeo Minghi si-a inceput cariera de muzician, cantaret si compozitor la inceputul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii exceptionale adunate intr-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri si coloane sonore pentru 9 filme de fictiune, 2 drame, dar si distinctii notabile, cum ar fi "Ordinul de Merit al Republicii Italiene", sau trofee si premii muzicale recunoscute la nivel mondial.
Gabriel Cotabita va deschide show-ul de la Bucuresti cu melodii precum "Noapte albastra", "Raiul e pe pamant", "Domnisoara nu pleca" sau "Daca n-ai iubi", dar si cu melodii din repertoriul sau acutal.
Cei doi artisti vor fi acompaniati de instrumentistii orchestrei Andrei Tudor Band.
"Am fost invitat sa cant in deschiderea concertului unui mare artist italian, Amedeo Minghi. Poate numele nu prea va e cunoscut dar, la o simpla cautare pe YouTube, veti descoperi un repertoriu impresionant, pe care, cu siguranta il veti recunoaste", spune Gabriel Cotabita.
Biletele pentru concertul Amedeo Minghi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, iar preturile variaza in functie de categoria de loc.
Cat.3 - 80 lei,
Cat.2 - 120 lei,
Cat.1 - 160 lei,
VIP - 200 lei,
Golden VIP- 250 lei.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”