Robbie Williams a raspuns cu un videoclip amuzant, publicat pe Instagram, criticilor primite in urma concertului de Anul Nou cand si-a curatat mainile cu gel antibacterian dupa ce a salutat mai multi fani, noteaza News.ro, citand nme.com.

Robbie WilliamsFoto: Agerpres

Cantaretul britanic, protagonist al concertului exclusivist "Robbie Rocks Big Ben Live", a fost filmat in timp ce isi curata mainile cu gel antibacterian, dupa ce a salutat fanii la concertul pe care l-a sustinut de Anul Nou la Westminster Central Hall din Londra.

Mai multi fani au contestat pe Twitter reactia artistului si au definit-o ca unul dintre "momentele anului 2017".

Williams a publicat un videoclip in care apare dand mana cu o prietena pe care o imbratiseaza si ii ureaza un an nou fericit, dupa care se spala pe maini cu gel.

Regram from @aydafieldwilliams Wiping the slate clean for 2017 #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

Un clip video postat de Robbie Williams (@robbiewilliams) pe

De asemenea, fanii loiali ai solistului au scos in evidenta faptul ca Robbie Williams foloseste gel antibacterian ca o gluma, de fiecare data dupa ce da mana cu fanii in timpul concertelor live.

Robbie Williams, nascut pe 13 februarie 1974, a facut parte din grupul Take That si si-a inceput cariera solo in 1996, cu un cover dupa piesa "Freedom" a lui George Michael. Din 1997, a lansat 11 albume de studio, cel mai recent datand din 2016, "Heavy Entertainment Show".

In 2015, Robbie Williams a concertat si la Bucuresti, in cadrul turneului "Let Me Entertain You". Este casatorit cu actrita americana Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora "Teddy" Rose, nascuta pe 18 septembrie 2012, si Charlton, nascut pe 27 octombrie 2014.

Robbie Williams a lansat in 2016 discul "Heavy Entertainment Show", care a intrat direct pe primul loc in topul britanic. Noul album este cel de-al 12-lea material discografic al starului britanic care ajunge pe primul loc in The Official Chart.