Pachetele VIP Meet & Greet puse in vanzare pentru concertul pe care trupa rock americana Evanescence il va sustine pe 29 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane din Bucuresti, sunt sold-out, anunta organizatorii. Preturile pentru celelalte categorii de bilete variaza intre 140 si 300 de lei, in functie de perioada in care le cumparati.

Trupa EvanescenceFoto: Metalhead

Cele 40 de pachete VIP care s-au vandut deja contin cate un bilet in fata scenei, intalnire si fotografiere cu trupa, o cutie inscriptionata, un afis cu autograf, un badge VIP laminat.

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume.

Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro.