Cantaretul american Jason Mraz, cunoscut pentru melodiile "I'm Yours" si "I Won't Give Up", va sustine un concert acustic in Romania, pe 11 martie, la Sala Radio din Bucuresti. Biletele au fost puse in vanzare prin retelele Eventim si Eventbook, iar preturile variaza intre 125 si 250 de lei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Concertul acustic face parte din seria evenimentelor "An evening with Jason Mraz and his guitar" - o intalnire restransa cu unul dintre cei mai apreciati artisti pop ai momentului.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu "I'm Yours" si "I Won't Give Up", a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People's Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele din toate colturile lumii.

Mraz a inceput sa cante in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive si incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur intr-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante in spatii culturale si geografice diverse.

Biletele pentru show-ul de pe 11 martie din Bucuresti pot fi achizitionate din retelele Eventim.ro si Eventbook, la preturile de 125 lei, 180 lei si 250 lei.

Concertul Jason Mraz este organizat in Romania de Pure Indie Entertainment.