Smiley va sarbatori live 10 ani de cariera solo printr-un concert-eveniment, cu invitati speciali, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele au fost puse in vanzare, iar preturile variaza intre 69 si 250 de lei.

Concert aniversar SmileyFoto: Talentivity

Va fi cel de-al treilea concert consecutiv de 1 iunie sustinut de Smiley la Arenele Romane.

“Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Arene”, spune Smiley.

Potrivit organizatorilor, doar 4200 de bilete vor fi puse in vanzare pentru concertul Smiley-10 ani, din 1 iunie, de la Arenele Romane.

Biletele pot fi cumparate online pe iabilet si au urmatoarele preturi: - earlybird la oferta: 199 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 69 Lei categoria C pana pe 15 aprilie

- presale: 219 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 1 iunie

- la intrare: 250 Lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Incepand cu data de 15 martie, biletele se vor gasi si in retelele eventim.ro si bilete.ro. Evenimentul este organizat de BestMusic Live Concerts si HaHaHa Production.