Printre concertele sustinute in Europa in cadrul turneului HITSTORY TOUR, Gianna Nannini isi face timp sa lucreze si la un nou material discografic. Lansarea a fost anuntata oficial pentru data de 27 octombrie 2017. Rockstarul ajunge la Bucuresti pe 27 aprilie la Sala Palatului. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Company.

Gianna Nannini concerteaza la Bucuresti in 2017Foto: Events

Revenirea grandioasa pe scena a Giannei, icon al anilor '90, cantareata, actrita si compozitor muzical, este urmata de lansarea unui nou album, pe 27 octombrie 2017. Anuntul a fost transmis pe 12 aprilie pe site-ul oficial al artistei. Noul material va contine 15 piese noi, nepublicate, iar primul single va intra in difuzare la radio la inceputul lunii septembrie. Gianna Nannini le promite fanilor o experienta muzicala inedita.

Albumul este inspirat din trairile si intamplarile Giannei din ultimii 5 ani de cariera, ani plini de realizari importante pe plan profesional: a lansat 3 albume muzicale ("Inno", "Hitalia" si "Hitstory"), in 2015 a participat ca invitat special in turneul Rock Meets Classic alaturi de nume mari ale rock-ului international precum Ian Gillian si Eric Martin si, de asemenea, a primit pentru a doua oara premiul Elsa Morante, de aceasta data pentru reinterpretare si spirit tanar.

Artista planuieste inca o serie de concerte dupa lansarea noului album din octombrie. Trei dintre acestea sunt pregatite pentru inceputul lunii decembrie, iar din februarie 2018 neobosita Gianna Nannini pleaca din nou in turneu.

In functie de distanta fata de scena, biletele la concertul "HITSTORY TOUR LIVE" de pe 27 aprilie de la Sala Palatului costa 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei si pot fi cumparate pe Eventim.ro.