Kings of Leon au lansat oficial videoclipul "Trilogy", o poveste vizuala obsesiva de 11 minute ce uneste trei piese intr-un singur film. "Waste a Moment", "Find Me" si "Reverend", extrase de pe ultimul album "WALLS", au fost editate impreuna, iar rezultatul final este un scurt-metraj frapant, amintind de serialul "Stranger Things". Pe 17 iunie, Caleb, Nathan, Jared si Matthew Followill sosesc in premiera la Bucuresti pentru un show exploziv pe Arena Nationala, in cadrul turneului de promovare pentru "WALLS". Eveniment organizat de ALive in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Videoclipurile "Waste a Moment", "Find Me" si "Reverend", piese de pe cel mai nou album al trupei, "WALLS", sunt conectate prin personaje recurente si un decor comun, un orasel american ce pare permanent blocat intr-un episod din Zona Crepusculara. Ducand experimentul un pas mai departe, Kings of Leon le-au combinat pe toate trei intr-o singura poveste de 11 minute si jumatate, ce poarta semnatura regizorului Dimitri Basil, un fan declarat al noului val francez in cinematografie. Majorete frumoase, politisti confuzi, raufacatori cu par lung si calatorii in timp se amesteca intr-o bizara naratiune cinematografica plina de mister.

"Trupele au mereu o idee care suna interesant, dar ulterior ajunge sa para ca nu mai are niciun sens, sau se tem de angajamente creative pe termen prea lung" spune vocalistul Caleb Followill pentru Entertainment Weekly. "Noi facem insa alegeri estetice puternice, imbratisam lucruri noi si diferite, mereu intrecandu-ne pe noi insine, asa ca am decis sa intram in totalitate in acesta poveste ciudata despre un mic orasel in care se intampla lucruri bizare."

In clipuri, membrii Kings of Leon apar preponderent in fundal. Cei patru spun totusi ca si-ar dori sa joace mai mult in materialele video. "Ne place ideea de-a juca in clipuri. Iubim filmele" spune bateristul Nathan Followill. "Avem emotii ca o sa aratam caraghios. Doar ca suntem la un nivel acum la care, daca simtim ca un lucru e riscant, inseamna ca trebuie sa-l facem."

Albumul "WALLS" este al saptelea din cariera trupei si a debutat pe locul intai in Billboard 200, cu vanzari de 77.000 de copii in prima saptamana.

BILETE ONLINE

 • www.bilete.ro si BILETE IN RETEAUA Bilete.ro.
 • Prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).
 • Direct - Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. 143, parter. Lista completa a celor peste 1000 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici
 • Categoria 1: 230 RON
 • Categoria 2: 180 RON
 • Categoria 3: 160 RON
 • Categoria 4: Sold Out
 • Categoria 5: 95 RON
 • Golden: 285 RON
 • Gazon: 190 RON
 • VIP: 500 RON

ALIVE

https://www.facebook.com/ALiveromania/