Toti absolventii examenului de Bacalaureat care obtin nota 10 vor primi abonamente gratuite la doua dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, Untold, care are loc intre 3 si 6 august, la Cluj, respectiv Neversea, cel mai asteptat festival de la malul Marii Negre, ce se desfasoara intre 7 si 9 iulie. Pe langa abonamente, absolventii de 10 vor primi sic ate un voucher de 500 de ron. In plus, toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat in sesiunea din vara, isi pot cumpara abonamente la preturi speciale, anunta organizatorii.

Bac de 10 Foto: UNTOLD

"Ca in fiecare an, si in 2017 sustinem performanta in educatie si incercam sa le oferim tinerilor variante cat mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au asteptat tot anul. Si pentru ca familia UNTOLD s-a marit cu inca un festival, cel mai mare de pe litoralul romanesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt si mai norocosi pentru ca vor avea distractie dubla," spune

Adrian Kereji, director de Marketing si Comunicare Untold si Neversea.

Toti absolventii care doresc sa participe la campanie trebuie sa intre pe untold.com/bacde10 si sa completeze corect forumularul cu adresa de mail valida(aici fiecare absolvent va primi abonamentele achizitionate).

Din line-up-ul Untold fac parte Ellie Goulding, Hurts, Mᅢ si Tinie Tempah Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki,Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) si Sigma(DJ Set).

Dua Lipa, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Nina Kraviz, Benny Benassi, Fedde Le Grand,Rudimental si Wilkinson se numara printre artistii care vor urca pe scenele celui mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea, care se va desfasura intre 7 si 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanta.