Cea de a saptea editie a Summer Well incepe vineri seara, la domeniul Stirbey, cu un picnic la care va concerta Orchestra Simfonica Bucuresti, scrie Agerpres. Festivalul 'vacanta', care se incheie duminica, ii are 'cap de afis' pe americanii de la Interpol si pe britanicii de la Editors. Sambata vor concerta Oh Wonder, Honne, The Kills, Metronomy si Interpol.

Summer Well 2017Foto: Facebook

Americanii de la Interpol au participat si la prima editie a Summer Well. Formatia de post-punk a realizat primul album - 'Turn on the Bright Lights' - in 2000. Albumul de debut a primit inca de la lansare multe aprecieri din partea criticilor si a urcat pe pozitii de top in clasamente muzicale importante. Au urmat 'Antics' (2004), 'Our Love to Admire' (2007), 'Interpol' (2010) si 'El Pintor' (2014), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promoveaza. In cei peste 15 ani de cariera, formatia a vandut peste doua milioane de albume si a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri. Ultimul disc al trupei - 'El Pintor' - este plasat in topul celor mai bune produse muzicale ale formatiei.

Duminica vor urca pe scena de la domeniul Stirbey Roosevelt, Nothing But Thieves, Birdy, Glass Animals, Editors si The Bloody Beetroots.

Formatia rock britanica Editors a lansat cinci albume, din care doua de platina. Albumul de debut 'The Back Room', care contine piesele 'Munich' si 'Blood', a fost nominalizat la Premiile Mercury. Al doilea album 'An End Has a Start' a adus formatiei o nominalizare la Brit Award pentru cea mai buna formatie britanica. Cel de-al treilea album - 'In This Light and on This Evening' -, realizat in 2009, a urcat direct pe primul loc in topul britanic. Al patrulea album - 'The Weight of Your Love' - a fost realizat in 2013 si a fost urmat in 2015 de 'In Dream'.

Ultima trupa care va concerta la Summer Well 2017 va fi The Bloody Beetroots.