Veran Zorila va canta in deschiderea concertului celebrei saxofoniste Candy Dulfer, pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, eveniment organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.

Un virtuoz autohton al saxofonului si talentat compozitor, Veran Zorila are o personalitate carismatica si o prezenta scenica magnetica.

Mesajul sau muzical serveste oamenii, misiunea declarata fiind cea a unui spirit constient de vocatia sa. „Sufletul meu vibreaza si simt ca ma aliniez cu intreg Universul cand interpretez melodiile de smooth jazz ambiental la saxofon, instrumentul meu favorit”, spune despre sine artistul ale carui stiluri muzicale variaza de la pop, R&B, latino, la funk. Toate acestea s-au impletit armonios in materialul discografic lansat in primavara acestui an, albumul de smoothjazz „The Magic of Silence”.

Cu un album nou vine la Bucuresti si Candy Dulfer, capul de afis al evenimentului din 17 octombrie. Astfel, artista olandeza cunoscuta publicului larg gratie piesei de mare succes Lili Was Here, interpretata in duet instrumental cu celebrul David Stewart (ex-Eurythmics), vine in Romania pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat „Together”.

„Together” este cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera lui Candy Dulfer, care numara in total nu mai putin de 11 albume de studio, doua live si o compilatie. „Together” este un album ce impresioneaza printr-un melanj de genuri si influente muzicale, de la jazz la disco, soul, dar si dance sau r&b, totul intr-un ambalaj artistic impresionant, generat de versatilitatea si virtuozitatea incontestabila a interpretei. Albumul este realizat in colaborare cu chitaristul si producatorul Ulco Bed (prieten de suflet si colaborator al artistei inca din 1984), cu producatorul si compozitorul Dennis Letnom si alaturi de producatorul si interpretul Rico Greene (cunoscut pentru proiectele derulate cu Anouk si Chaka Khan). Nu in ultimul rand, trebuie amintit faptul ca pe albumul „Together”, Candy Dulfer are o piesa dedicata lui Prince, artist alaturi de care a urcat pe scena in mai multe randuri. Titul acestei piese este „Out of Time” si se va regasi cu siguranta printre melodiile prezentate publicului bucurestean.

Candy Dulfer se afla intr-un turneu care a purtat-o din Europa in America de Nord si inapoi, avand programate zeci de concerte proprii, dar si aparitii in cadrul unor mari festivaluri de jazz si blues. La jumatatea lui octombrie, ea ajunge si la Bucuresti, unde va invitam sa o ascultati si sa o admirati.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro, dar si la casieria Salii Palatului.

https://candydulfer.nl/

https://www.facebook.com/candydulferofficial/