Eric Clapton marturiseste ca isi pierde auzul: Este uimitor ca mai sunt aici
Toate acestea ar putea pune in pericol turneul sau "Upcoming", care este programat sa inceapa pe 2 iulie in Germania.
"Singurul lucru care ma preocupa este sa pot fi eficient la 72 de ani", a spus Clapton la BBC 2. "Surzesc, am tinitus si mainile abia pot sa le folosesc. Sper ca si in aceasta forma publicul sa vina sa ma vada, sau macar din curiozitate. In orice caz, pentru mine este incredibil ca mai sunt aici".
Eric Clapton, nascut pe 30 martie 1945, este singurul muzician inclus de trei ori in Rock and Roll Hall of Fame: ca artist solo si ca membru al formatiilor Yardbirs si Cream. A fost clasat pe locul al patrulea in topul Gibson 50 al celor mai buni chitaristi din lume. Dupa ce a parasit trupa Yardbirds, la mijlocul anilor 60, s-a alaturat lui John Mayall & the Bluesbreakers, iar in 1966, impreuna cu Ginger Baker (tobe) si Jack Bruce (bas), a format trupa Cream, care s-a destramat dupa doi ani. Eric Clapton, supranumit "Slowhand", a colaborat apoi cu muzicieni precum Steve Winwood, George Harrison, JJ Cale si BB King. A castigat, pana in prezent, 18 premii Grammy. In 2016 a lansat cel de-al 23-lea album solo de studio - "I Still Do". In luna mai 2017, a fost recompensat de ambasada Frantei la Londra cu Ordinul Artelor si Literelor pentru contributia sa adusa muzicii.
Eric Clapton a concertat la Bucuresti, alaturi de Steve Winwood, in 2010.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”