​În primul rând vă mulțumim pentru entuziasmul de care dați dovadă în achiziționarea biletelor, chiar și după epuizarea pachetului Voodoo Pack. La rândul nostru vă facem și noi o bucurie, anunțând un nou nume ce va deschide concertul Massive Attack și Young Fathers, în persoana lui Azekel. Pregătiți-vă de Attack, pe 24 iulie, la Arenele Romane!

Special Guests - AzekelFoto: Phoenix Entertainment

În urmă cu exact 30 de ani, se năștea în Bristol, trupa Massive Attack – pionerii genului trip hop, inovatori incontestabili de ritualuri electronice.

Deținatori ai Best British Dance Act, MTV Music Awards și Q Awards, autori a 5 albume de studio vândute în 11 milioane de exemplare, cu sute de milioane de vizualizări, cu soundtrack uri celebre – amintim aici Dr. House, Massive Attack au avutși numeroase colaborări ce au făcut istorie.

Madonna, Sinead O Connor, Neneh Cherry, Portishead, Tricky și Young Fathers sunt doar cateva nume importante.

Young Fathers sunt revelația muzicii electronice a ultimilor ani. S-au format acum 10 ani în Edinburg și au câștigat încăde la debutul discografic premiul “Scotish Album of the Year”. Au colaborat cu Massive Attack la cântecul “Voodoo in my Blood”

Au 6 track-uri pe coloana sonoră a filmulului Trainspotting 2,regizorul Danny Boyle considerând “Only God Knows” cântecul ce pulsează ritmul întregului film.

Azekel debutează in 2013 în East London. A realizat pâna acum 3 albume de studio. Devine foarte repede apreciat de publicațiile de specialitate și de către artiști precum Prince pentru piesa "New Romance"

In 2016 colaborează cu Massive Attack pentru "Ritual Spirit."

Pe 24 iulie, la Arenele Romane, Massive Attack împreună cu Young Fathers și Azekel îți vor pune sângele în mișcare într-un ritual electro voodoo.

Vino și tu și încarcă-ți sufletul cu o stare de bine!

Mai sunt disponibile bilete regular, la pretul de 170 ron, în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.